Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış cidar lafınlığı 10 cm, iç örek sözınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. Duvar panelleri ortada 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu yürekin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve seda izolasyonu betonarme binalara oranla elan fazladır.

Son dönemde Ankara’da çok bir tomar prefabrik soy konstrüksiyonlmakta. Bir taraftan pandemi bir taraftan küsurat trafik insanoğluı şehir dışına çekmekte. Ankara’daki prefabrik soy fiyatları 2023 senesinde baya artsa da hala çok aşkın istek bulunuyor.

Prefabrik evlerin henüz esnek dokumada ve çelik yapı olması dolayısıyla vesair mimarilara gereğince henüz dayanıklıdır.Deprem'e

Çelik evlerimizde kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Boyalarımız kez bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz vakit ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıyitik 3-4 senede bir ise hizmet muhtevain boyamanızı öneririz.

Prefabrik aile temeli üretici firmanın vereceği plana bakarak atılmaktadır. En mevsuk uygulama muhtevain kötüdaki temel betonu yürütüm videosunu izleyebilirsiniz.

Hem ergonomik hem bile iktisadi olan prefabrik evler; istenen her göz adetsı ve metrekare uzunluğunda üretilir. Esenlamlığı temin etmek dâhilin projeleri özel olarak tasarlanan dokumalar; araziye konulmadan önce esas betonu tehirlir. Son tabaka uygulamalı bir süreç prefabrik ev fiyatları sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem elan kısa sürede doğrulama edilir hem de henüz az maliyetli evet.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına faik dansite yoğunluğunda şiddetli yalıtım kazanmıştırran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara bakarak mürtefi ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

şerik özellikleri beyninde dış çbasamak ve berk sezon koşullarına en azca betonarme evler derece mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Antrparantez ısı, ün ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme strüktürlara gereğince az çok azca olmasıdır. Gelişen ve mütebeddil pazar koşulları sonucunda betonarme yapım maliyetleri az çok arttığından bu evlere tropizm daha çok artmıştır.

Prefabrik evler ise daha çok fabrikada amade olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan fakat hızlı ve hediye manaında birebir konstrüksiyonlardır.

Hane arsası üzerine kurma edilerek yapı ruhsatı ve kuut iskan izni alınan prefabrik evlere ikametgâh tapusu verilmektedir.

Kez donanım malzemeleri ve armatürlerinde de bütün konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik evde ruhsat gururı ekseriyetle şu proseste ilerler, öncelikle bulunmuş olduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın size ilgilendiren bulunduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir aile yapabileceğinizi evi tam olarak hat ve bitişik payları düşüldükten sonrasında nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Bu özelliğiyle yer sarsıntısı afeti sonrası yeni hazırlanan şişko hane modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Report this wiki page